Океан Ельзи представили пісню про біль, що завдала війна українцям

Океан Ельзи представили пісню про біль, що завдала війна українцям

Гурт Океан Ельзи видав пісню "Відповідь". Її реліз приурочено до другої річниці повномасштабної війни росії проти України. Презентуючи нову пісню в ефірі Радіо Промінь, Святослав Вакарчук сказав, що дозволив собі озвучити переживання та біль, які відчувають мільйони українців протягом останніх двох років.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Yuri Gryaznov

"Я хвилююся, розповідаючи про цю пісню, оскільки вона особлива для мене, я вклав в слова цієї пісні всі переживання, всі емоції, які відчуваю протягом останніх двох років часу початку повномасштабної війни росії проти України. І мені здається, що велика кількість наших співвітчизників відчуває те саме, тому я дозволив собі не тільки від свого імені, а й від імені багатьох людей, з якими я зустрічався, яких я знаю, навіть тих, кого не знаю, але чий біль відчуваю зараз — дозволив собі від нашого імені вкласти такі слова в пісню "Відповідь". Дуже важливо проговорювати один з одним те, що ти відчуваєш. Мені здається, так легше разом переживати складні часи. Я впевнений, що ми їх переживемо. Я впевнений, що ми будемо тримати один одного міцно, ми достойно з гордістю пройдемо цю складну дорогу і обов'язково переживемо, бо світло завжди перемагає темряву", — розповів фронтмен гурт Океан Ельзи Святослав Вакарчук в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.