Гурт СКАЙ презентував музичну "валентинку" до Дня всіх закоханих

Гурт СКАЙ презентував музичну "валентинку" до Дня всіх закоханих

Щиро бажаю усім закоханим цінувати тих, хто у них є. А незакоханим – закохатися і бути найщасливішими в світі

0:00 0:00
10
1x

Фото: СКАЙ

На День всіх закоханих гурт СКАЙ підготував свою власну "валентинку" – пісню під назвою "Кохана". Ведучі "Ранок Про" Дмитро Захарченко і Анна Заклецька додзвонились до Олега Собчука, який наразі перебуває по інший бік океану, щоби дізнатись про те, як з’явилась ця пісня, чи часто його просять писати пісні на замовлення – і що він робить так далеко від України.

Олеже, доброго ранку! Вітаємо тебе зі святом і сподіваємось, що ми в тебе сьогодні перші, що саме з нами ти починаєш сьогодні ранок 14 лютого!

Насправді, в мене тут іще вечір 13 лютого (сміється). Мене запросила до себе Українська асоціація штату Вашингтон на підтримку їхнього мітингу 24 лютого щодо виділення траншу Україні з боку американського уряду. Я лише вчора прилетів. Але вітаю всіх українців зі святом – у вас же вже 14 лютого!

Ми тут з колегами зрозуміли, що якщо не знаєш як зізнатись своїй другій половинці в коханні, можна використовувати назви пісень СКАЙ!

Ну, так (сміється). "Легковажна", "Ідеальна", "Ти сподобалась мені", "Я тебе люблю", "Дай мені любов", "Будь зі мною"… Тепер от ще й "Кохана". Сподіваюсь, вона вам сподобається. Принаймні, сьогодні ідеальний день для цього!

Можеш розказати трохи більше про неї?

Історія виникнення пісні така. До мене звернувся Юрій з Дніпра і сказав, що хоче привітати свою дружину з ювілеєм. В нього був вірш російською мовою, який він попросив мене перекласти українською і – за можливості – зробити з нього пісню. І ось що вийшло в результаті!

Нечасто так буває, коли хтось може звернутись до артиста і попросити написати для нього пісню! Як часто таке відбувається в твоєму житті?

Буває по-різному. Буває, що звертаються – мовляв, чи можна написати пісню на мій вірш, а ти відчуваєш, що воно зовсім не твоє. Тут, навпаки, одразу "зайшло", що називається. 

А що для тебе в ці моменти є вирішальним фактором? На що ти орієнтуєшся, коли думаєш – "моє" чи "не моє"?

У мене в літаку просто був час і я зробив адаптивний переклад!..

Ось так, іноді логістика вирішує. Два рази злітав – дві пісні написав, молодець! А взагалі, розкажи, в якому стані нині гурт СКАЙ. Ви щось плануєте найближчим часом?

6 березня ми виступаємо в Миколаєві. А далі буде весняний тур – тож дивіться дати на наших сторінках в соцмережах! А як себе почуваємо? Ми заряджені, ми працюємо на перемогу, це найголовніше зараз. Всі ми налаштовані на це. Це є основною нашою мотивацією зараз. 

Перед тим, як ми поставимо пісню, що би ти хотів сказати українцям, які теюе зараз слухають?

Я хочу щиро побажати всім українцям, усім закоханим – цінувати те, що в них є і тих, хто в них є. А незакоханим я щиро бажаю закохатися і просто бути найщасливішими в світі. Любіть і бережіть одне одного!