Настя Балог видала пісню про відчуття затишку

Настя Балог видала пісню про відчуття затишку

Настя Балог видала пісню "Острів щастя", що розповідає про відчуття затишку, яке дає рідна домівка. Це друга співпраця співачки з композиторкою Світланою Кравчук після релізу пісні "Додому", що була записана у дуеті з Positiff.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Насті Балог

"Пісня "Острів щастя" була написана ще на початку повномасштабного вторгнення. Тоді моє рідне місто Мукачево, вулиці якого зображені на обкладинці треку, стали для мене островом щастя. Там я відчувала підтримку і захист попри важкі часи. Моя сімʼя прихистила у себе багатьох переселенців, які вимушені були покинути рідне житло, друзів та оточення. Саме це і надихнуло мене та авторку Світлану Кравчук на створення пісні. Війна розкидала нас, мов рване намисто. І навіть ті українці, які опинилися у найкрасивіших куточках нашої планети розуміють, що ніде у світі не знайти того відчуття затишку, який давала рідна домівка. Я плекаю надію, що зовсім скоро міста України зустрінуть своїх людей без куль і вогню. І кожен українець знайде власний острів щастя вдома", — розповіла Настя Балог в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.