ТНМК видали пісню про повернення українців до своїх домівок

ТНМК видали пісню про повернення українців до своїх домівок

Гурт "Танок На Майдані Конго" видав сингл “Вдома” — пісня присвячена поверненню українців до своїх домівок. Невдовзі на новий трек з'явиться анімаційний кліп, що створюється відомим художником Сашком Даниленком, який створив для ТНМК кліпи на пісні "Гупало Василь" та "Історія України за 5 хвилин".

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба ТНМК

"Рік тому нам запропонували взяти участь у проєкті з УКФ, і ми подали ідею створення анімаційного відео на пісню "Вдома" про повернення українців додому. Завданням-максимум було створення короткометражного анімаційного фільму. Я написав сценарій, але ми зрозуміли, що не вмістимося у гроші. Тому програма-мінімум — це анімаційний кліп, який ми запропонували зробити Сашкові Даниленку. Нам дуже подобається його бачення, стиль та колаборації з ним. Він робив нам анімаційний кліп на пісні "Гупало Василь", "Історія України за 5 хвилин", багато продаємо мерчу з його принтами. І весь прибуток іде на тактичну медицину. Це довга "харківська" історія, оскільки Сашко з Харківської області, а ми з Харкова. Він почав роботу над цим відео десь у січні-лютому, а ми паралельно робили трек. Коли обирали варіанти приспівів, я кинув нариси у груповий час. На той момент наш гітарист Ярик був у Бахмуті, і він так відреагував на версію про "знімемо шоломи, вийдем з-за куліс", що ми вирішили взяти її. Бо гітаристи ж не можуть помилятися! Була довга анімаційна робота, Даниленко залучав багато різних майстрів до неї. Ось-ось з’явиться анімація. А поки можете послухати, що у нас вийшло в аудіо", — розповів вокаліст гурту ТНМК Фоззі Олександр Сидоренко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у січні ТНМК видали пісню про мінну небезпеку.

Також читайте інтерв'ю ТНМК: "Сучасний слухач не буде копирсатися у великому альбомі".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.