Гурт adm:t записав нову пісню у польових умовах у зоні бойових дій

Гурт adm:t записав нову пісню у польових умовах у зоні бойових дій

Гурт adm:t видав пісню "Альбедо", частина якої була записана у польових умовах у зоні бойових дій на Донбасі.

На пісню "Альбедо" також презентовано кліп, який було знято в рамках проєкту "Мистецтво — наша броня", який реалізується командою фестивалю Respublica, з метою допомогти повернутися до творчості митцям, що вступили до лав ЗСУ.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Аліна Олійник

"Радий сьогодні поділитися своєю новою піснею, яка має назву Albedo. Її написав, перебуваючи на військовій службі в ЗСУ, і мій побратим Сашко Ремес, який зі мною служить, допоміг власне записати вокал і гітару тут, на Донеччині, де ми зараз перебуваємо. В подальшому дудки в Києві записав Дмитро Сивоконь, а Тарас Тері Фао повністю пісню зводив в тому вигляді, в якому вона є зараз, плюс ще записував басгітару і барабани, перебуваючи в Бельгії. Тому географія пісні мені насправді дуже імпонує. Зараз, поки я служу, ми на виступах навряд чи десь будемо, але натхнення впіймав, пісню нову записали, зробили і радий з вами нею поділитися", — розповів фронтмен гурту adm:t Андрій Дмитренко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.

Новий сезон шоу "Селекція" в ефірі Радіо Промінь розпочнеться 8 вересня о 18:00.