Zbaraski присвятив новий сингл екологічній катастрофі

Zbaraski присвятив новий сингл екологічній катастрофі

Zbaraski присвятив новий сингл "МПДУК" екологічній катастрофі, що сталася в результаті підриву російськими окупантами Каховської ГЕС.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Zbaraski 

"Моя робота "МПДУК" розшифровується як "Московити підірвали дамбу у Каховці", що, в принципі, пояснює тему треку. Історія така, що я придумав його в душі одного дня, приблизно кілька днів після трагедії. Я збирався якраз на роботу. Коли мені прийшли ці слова, я почав їх наспівувати вголос. І мені здалося це цікавим, тому завжди, коли до мене приходить якась ідея, я стараюся її записати на диктофон і потім через деякий час відчути, чи вона варта того, щоб рухатися з нею далі. Ввечері після роботи я прийшов, переслухав ще раз запис і вирішив таки продовжити розвивати цю ідею, що в результаті вилилося в цілу пісню, яку я записав за дві години. Там є неприйняття, розпач, гнів і нагадування про те, що війна триває. Росіяни далі бомблять наші міста і нашу країну, і потрібно не забувати про це, донатити, робити в кожного на що є сили, продовжувати жити", — розповів Zbaraski в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у лютому Zbaraski видав альбом Buty Sovoiu.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.