Білий Бо та Yaski видали трек про людей, які прокладають свій шлях через хащі

Білий Бо та Yaski видали трек про людей, які прокладають свій шлях через хащі

Учасник тріо Botashe Білий Бо у колаборації з Yaski випустив сингл "Не питай". Пісня розповідає про внутрішній світ людей, які люблять свободу і прокладають свій шлях через хащі.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Білий Бо & Yaski 

"Ми презентуємо пісню "Не питай". Ми — то я і Павло Yaski. Павло був засновником та гітаристом групи Prime Time у період з 2009 по 2013 рік. У 2016 році Павло поїхав у Лос-Анджелес, його запросила банда бути гітаристом, і там він також писав музику. Павло ділив сцену з такими гуртами, як Linkin Park та Gorillaz. Після повернення почав будувати свою студію, вона має назву Africa Records. Трек "Не питай" про людей, які вічно літають у своїх думках, часто відчувають себе самотніми, однак завжди говорять життю "так". Такі люди люблять свободу і прокладають свій шлях через хащі. Цей трек є своєрідним знайомством із нами. Вітаю у нашому внутрішньому світі! Павло писав музику до цієї пісні, і демка народилася у 2014 році. Це була музика та мелодійний мотив пташиною мовою, так ми називаємо стадію треку, коли вокальний мотив  вже придумано, але слів ще немає. Для мене це дуже вайбовий трек, робота вийшла дуже крутою. Павлові — вітання. І всі, хто ще не встиг послухати, обов’язково зацініть трек "Не питай"", — розповів Білий Бо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні тріо Botashe випустило сингл "Океан".

У травні Білий Бо видав сольний сингл "Багряне".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.