"Очеретяний Кіт" видав перший сингл майбутнього альбому

"Очеретяний Кіт" видав перший сингл майбутнього альбому

Вінницький гурт "Очеретяний Кіт" видав сингл і кліп "Хмара". Пісня увійде до наступного альбому, над яким триває студійна робота. 23 червня на YouTube було оприлюднено відео на пісню, зняте Владиславом Тарасовичем.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Артемій Янець

"Вашій увазі мандрівна позитивна пісня "Хмара". Як то казали подільські майстри слова "небагато треба світу, щоб любити білий світ". За усім тим ніби побутовим реалізмом є багато любові та краси з родзинкою змісту наприкінці. За піснею з’явиться виднограй, котрий зняв Влад Тарасович. А допоміг нам наш друг-військовий Саня Хоттабич. Дивним чином іноді не так ми допомагаємо ЗСУ, як вони нам, точніше наші друзі. Отож маємо чудові подільські краєвиди з третього мавіка. Також маємо в липні зіграти для хлопців в районі Краматорська. "Хмара" є першою піснею з нового альбому, якому немає ще назви. Пишемо на студії "Crystal Sound" у Сергія Тягнирядна. Пишемо попісенно, бо не знаємо, як складуться подальші події у сенсі наших ролей у цій війні. Чи то пісня, чи то окоп, чи ще щось. Втім бажаємо всім прекрасних гараздів. Най квітне українська пісня та Україна!", — розповів вокаліст гурту "Очеретяний Кіт" Роман Кріль в ефірі шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.