Саша Чемеров видав сингл "Ну, привіт"

Саша Чемеров видав сингл "Ну, привіт"

Саша Чемеров випустив пісню "Ну, привіт". Вона є перший треком, що створений артистом з початку повномасштабної війни. У 2022 році Чемеров активно видавав пісні про війну, але всі вони були ним створені задовго до повномасштабного вторгнення росії в Україну.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Стас Гуренко

"Ну привіт" — це перша пісня, яку я написав з початку повномасштабного вторгнення. Тобто я видавав багато треків, але нічого не писав, крім якихось демок чи перекладів іншим артистам. Я думаю, що то є квінтесенцією того всього, що я побачив на власні очі, що пережив наш народ. Тому що ми з "Культурним десантом" багато їздимо по фронтовій лінії, в деокуповані міста, в міста, які постраждали від російської навали. І як бачив і переживав. Саме тому в якийсь момент воно мене прорвало — і з'явилася ця пісня. У ній є такий стан, який просто передається, навіть якщо не вслуховуватися. У тексті багато пасхалок і всього цікавого. Тут я використав декілька жанрів: треп, трип-хоп, поп, альтернативна електроніка, але схована і зроблена так, щоб людям, які не розуміються на цьому, воно заходило легко і ніяк не відволікало від самої пісні. Зараз я готую декілька нових синглів, а також фіт, про який не можу поки що сказати", — розповів Саша Чемеров в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Саша Чемеров презентував сингл "Місто".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.