Група "Тонка" анонсувала випуск мініальбому "Загублену весну"

Група "Тонка" анонсувала випуск мініальбому "Загублену весну"

Група "Тонка" презентувала сингл "У цій безодні", що увійде до нового мініальбому "Загублену весну", реліз якого відбудеться на стрімінгових платформах 10 березня.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Прес-служба гурту Тонка

"Пісня "У цій безодні" — не типова для нас, тому що переважно ми робимо електронний саунд. Вона ж вийшла ліричною баладою під гітару, де співаю не тільки я, а й мій партнер — саундпродюсер Ярослав. Також нам дуже хотілося підкреслити настрій пісні. Ми вирішили зробити це за допомогою глибини баритон-саксофону. На мій погляд, ця пісня вийшла самодостатньою та довершеною. Особисто для мене вона має дуже велике значення, тому що вірші я написала, бо боліло моє розбите серце. Насправді ця пісня допомогла мені створити музичний простір, в якому я не буду почуватися самотньою. Тож, можливо, комусь слухачів це також зрезонує. Вже 10 березня ми презентуємо мініальбом "Загублену весну". І також ми запрошуємо всіх шанувальників нашої музики на наш перший сольний концерт 15 квітня в Києві, Малій Опері", — розповіла вокалістка гурту "Тонка" Оленка Карась в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон свіжий епізод програми.