Дует Tember Blanche видав перший сингл з майбутнього альбому

Дует Tember Blanche видав перший сингл з майбутнього альбому

Учасники нацвідбору на Євробачення дует Tember Blanche в останні дні 2022 року видали сингл "Пізно". Новинка увійде до майбутнього альбому, реліз якого має відбутися навесні.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Пізно" розповідає про те відчуття, коли ми чогось хочемо, а коли це отримуємо, то розчаровуємося. Тобто ми щось бажаємо, романтизуємо те, що отримаємо. Або романтизуємо ситуацію, в якій опинимося. А коли опиняємося там, де хотіли, і отримуємо те, що хотіли, розчаровуємося. І розуміємо, що все набагато прозаїчніше, але вже нічого змінити не можна. І ці всі прагнення стали такою невід'ємною частиною твого життя, що вже нікуди не дінешся. Ця пісня є першим синглом із нашого другого альбому, який вийде вже в першій половині весни. Ми сподіваємося, що все буде добре завдяки нашим ЗСУ. Відразу після релізу альбому ми вирушимо в тур з презентацією містами України. Звісно, що тур буде частково благодійним. Але це вже згодом після того, як альбом вийде", — розповів учасник дуету Tember Blanche Владислав Лагода в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у грудні 2022 року Tember Blanche представили пісню "Я вдома", з якою взяли участь у фіналі нацвідбору на Євробачення 2023.

Фото: Ігор Ткач, Радіо Промінь