Українське радіо та радіо "Промінь" мовлять у знеструмленій Одесі

Українське радіо та радіо "Промінь" мовлять у знеструмленій Одесі

За повідомленням члена правління Суспільного, відповідального за платформи радіо та телебачення, Дмитра Хоркіна, попри знеструмлення міста Одеси Українське радіо та радіо "Промінь" продовжують мовлення.

  • Українське радіо лунає в Одесі на частоті 91,4 FM.
  • Радіо "Промінь" можна слухати на частоті 88.5 FM.

Перший канал Суспільного Мовлення та Суспільне Культура також продовжують мовлення на цифровому телебаченні Т2.

Попри масовані ракетні обстріли по всій території країни, Українське радіо продовжує надавати українцям актуальну важливу інформацію, а також інформувати про заходи безпеки, яких варто дотримуватися у цей час. Радіо можна слухати навіть за відсутності електропостачання, за допомогою батарейок та автомобільних генераторів.

Українське радіо — найбільша FM-мережа та найпопулярніше розмовне радіо України, флагманський канал Національної суспільної телерадіокомпанії України. У Києві мовить на частоті 105 FM. Слухати Українське радіо у всіх регіонах України можна через АМ та FM-частоти, які вказані за посиланням

Українське радіо мовить в середньохвильовому діапазоні на території всієї країни. У населених пунктах, де немає FM-частоти, або в разі збоїв у її роботі, перемикайте приймачі в АМ-діапазон (чи СХ на старих приймачах) на частотах 873 кГц, 1404 кГц та 657 кГц.