Гурт "Циферблат" видав пісню про неправильний вибір, який руйнує життя

Гурт "Циферблат" видав пісню про неправильний вибір, який руйнує життя

Група Циферблат видала на стрімінгових платформах пісню "Для чого ти прийшла". Вона увійде до повноформатного студійного альбому "Перетворення", реліз якого має відбутися у грудні. Радіопрем'єра пісні "Для чого ти прийшла" відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

"Ця композиція стала другим синглом до нашого першого альбому, який матиме назву "Перетворення", який має вийти до кінця 2022 року. Пісня "Для чого ти прийшла" про маленький неправильний вибір, який ми робимо несвідомо в підлітковому віці і який руйнує наше життя згодом. Я не маю поради, як цьому запобігти, тож моралі у пісні не буде, тільки констатація факту. Такі саме констатації будуть і в альбомі: підлість, лицемірство, жорстокість — про всі ці пороки ми намагаємося розповісти в нашій музиці, щоб це було гостро і викривально, як ланцет хірурга.

Хочу подякувати нашим слухачам за те, що вони готові слухати нашу музику сконцентровано та не обмежуючи свою фантазію, бо ми намагаємося робити так, щоб була можливість проектувати почуте на ті теми, що хвилюють саме вас", — розповів музикант гурту "Циферблат" Даніїл Лещинський в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у травні гурт "Циферблат" видав сингл "Земля".

Фото: Ігор Ткач/Радіо "Промінь"