ХАС і Omut у новій пісні відповідають на запитання, чи час тікати з України

ХАС і Omut у новій пісні відповідають на запитання, чи час тікати з України

Репер ХАС і Omut десятиріччя дружби відзначили релізом синглу "Залишаюсь тут". У новій пісні музиканти розмірковують, чи настільки сильний страх, що настав час тікати з країни. Радіопрем'єра пісні "Залишаюсь тут" відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Історія створення пісні напряму пов'язана зі страхом. Зі страхом, що через війну ми так і не зробимо спільної пісні, хоч дружимо вже 10 років. Я був на одному з благодійних концертів Діма Omut мені подзвонив і каже: "Як так, чоловіче, ми 10 років так хотіли зробити спільний трек і постійно то відкладали, може, нарешті час?". "Я думаю, що час!", — так я йому відповів. І буквально вже за тиждень пісня була готова. Передісторією цього була наша відверта чоловіча розмова. Ми перед цим як раз спілкувалися, чи страх настільки полонив наш розум, що ми збираємося втікати з цієї країни, чи ні. І якось ні в нього, ні в мене не випадала думка про то, що треба. Ті емоції були на поверхні, й нам просто залишалося бути щирими", — розповів ХАС в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у червні ХАС видав на стрімінгових платформах мініальбом "Історія старого Лева", до якого увійшли осучаснені повстанські пісні. 

Фото: facebook.com/13xac