Радіодиктант-2022: підсумки та розбір тексту в ефірі Українського радіо

Радіодиктант-2022: підсумки та розбір тексту в ефірі Українського радіо

У п’ятницю, 11 листопада об 11 годині на сайті Українського Радіо та Суспільного Мовлення буде оприлюднено текст XXII Радіодиктанту національної єдності. 

О 12:10 в ефірі Українського Радіо та Радіо Культура у програмі "Сьогодні. Вдень" про деталі цьогорічного Радіодиктанту національної єдності  у прямому ефірі розкажуть член правління, відповідальний за платформи радіо та телебачення, Дмитро Хоркін та виконавча продюсерка Українського Радіо Юлія Шелудько. Ведуча програми — Ірина Славінська.

Дивіться також: Як це було – у фотозвіті Суспільного

Цього ж дня у проєкті "Радіодиктант у деталях" у спільному ефірі Українського Радіо та Радіо Культура о 13:10 зробимо аналіз складних місць і типових помилок цьогорічного Радіодиктанту з мовознавицею Ларисою Масенко.

Читайте також: Радіодиктант національної єдності: історія

Нагадаємо, текст Радіодиктанту національної єдності-2022 "Твій дім" написала Ірина Цілик, українська письменниця і режисерка, членкиня Українського ПЕНу. Читала диктант народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Прямоефірну трансляцію провів ведучий Українського Радіо Роман Коляда, на локації в школі працювала ведуча Першого каналу Суспільного Мовлення Інна Москвіна.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.