Українського радіо

14.10.2024 21:40:00 Відновлення
Які зміни відбулися в правилах програми єВідновлення: що тепер треба для отримання компенсації за пошкоджене житло. «Вимушені переселенці - це не тягар для громад, а перспектива та розвиток» - продовження розмови з головою громадської організації «Агенція регіонального розвитку» з Нової Каховки Павлом Ярмієм. Як переселенка з Херсонщини, яка з родиною нині живе в селі на Житомирщині допомогла відродити сільську бібліотеку.
Ведучі:

Створено базу даних лабораторій з оцінки шкоди, яку завдала довкіллю України росія, що допоможе притягнути країну-агресорку до відповідальності.

Як херсонська школа мистецтв, попри постійні обстріли, міста продовжує працювати та об’єднує херсонських дітей незважаючи на те, що багато хто з них знаходяться в інших містах та навіть країнах.

Ведучі:

Як підтвердити факт народження або смерті людини на тимчасово окупованій території.

Росіяни дистанційно мінують вулиці Херсона та звільнені населені пункти правобережжя Херсонщини протипіхотними мінами «пелюстками» - що робити, аби не натрапити на них

Ведучі:
07.10.2024 21:40:00 Відновлення

Як бізнесмен, голова громадської організації «Агенція регіонального розвитку» з Нової Каховки Павло Ярмій продовжує працювати над підтримкою місцевих громад та допомагати тим, хто був вимушений покинути свої домівки.

Фермер з Великоновосілківської громади, що на Донеччині, попри бойові дії та близькість фронту продовжує обробляти поля

Ведучі:

Евакуацію цивільного населення з Куп'янщини.

Як на Херсонщині попри постійні обстріли та дистанційне навчання реалізується для школярів програма європейської комісії eTwinning

Ведучі:

В херсонській обласній науковій бібліотеці реалізовують проєкт з документування злочинів росіян проти української культури та історії.

Росіяни продовжують змінювати самоідентичність українських дітей на тимчасово окупованих територіях – що ще вигадали окупанти та які є можливі шляхи реінтеграції молоді з ТОТ

Ведучі:
30.09.2024 21:40:00 Відновлення

Майстриня з тимчасово окупованої Каховки що на Херсонщини відкрила у Тернополі творчу студію.

Мав виноградники та дім на узбережжі Азовського моря, але в 57 років змушений був починати все з початку – історія виноградаря, який переселився з тимчасово окупованого села на Донеччині на північ Чернігівщини

Ведучі:

Групи швидкого реагування — ключовий елемент системи цивільного захисту під час війни. Хто входить в ці групи та як саме вони працюють Харківщині.

В Херсоні за середньовічними технологіями створили манускрипт-книгу про російську окупацію міста - «Lament of Kherson region»

Ведучі:

У Херсоні облаштовують підземні лікарні та рятують життя пацієнтів попри обстріли росіян з тимчасово окупованого лівого берега.

На тимчасово окупованій частині Донецької області окупаційна влада готується до осіннього призову чоловіків 1994-2006 року народження та проводить активну піар-кампанію щодо так званої служби в армії російської федерації

Ведучі:
23.08.2021 14:00:00 Сьогодні. Вдень

Саміт Кримська платформа.

Ведучі: ,

Ведучі українського радіо