Alyona Alyona випустила новий мініальбом "LAVA"

Alyona Alyona випустила новий мініальбом "LAVA"

Реперка Alyona Alyona видала новий альбом "LAVA", його реліз відбувся на стрімінгових сервісах 10 грудня. Як розповіла артистка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь", новий мініальбом, до якого увійшли сім треків, створювався у Луцьку з музикантом Романом Нестеренком.

0:00 0:00
10
1x

"Альбом "LAVA" містить п'ять повноцінних треків і два треки – "Інтро" і "Аутро".  Цей альбом я записувала в місті Луцьк з музикантом Романом Нестеренком. Ми зібралися і провели десять чудових днів працюючи на студії в тому режимі, в якому нам подобалося і відчуваючи одне одного, творячи так, як нам хотілося цього. Я втілила в цьому альбомі всі свої емоції та почуття, які накопичилися за цей рік, адже він для мене став дуже-дуже визначним – я знайшла своє справжнє кохання, мені захотілося прокричати на увесь світ про те, що я відчуваю і наскільки сильно я закохана. Така ідея і такий мій меседж вмістився в трьох треках з альбому – "LAVA", "Інтро", який я записала спільно із виконавицею KOLA, тому що вона також в цьому році дуже-дуже потонула в нових стосунках, які, як виявляється, почалися ще в підлітковому віці. І ми з нею разом, дві закохані дівчинки, розділили трек. І ще останній – це трек "Аутро", який містить в собі почуття, коли двоє людей роз'їжджаються на певний час у справах, і наскільки тяжким є прощання. Але я не змогла не вмістити в цей мініальбом також свою улюблену іронічно-саркастичну нотку і також трішечки скептицизму. Якщо будемо говорити, то точно це буде трек "Шоу", в якому я просто бачачи на телебаченні те, як людей намагаються обманювати, це висміюю. Але також є в мене нотки ностальгії по дитинству і мені захотілося написати трек "Обираєш сам" саме для молоді, для людей, які вирішують своє життя, намагаються бути собою, і людей, які просто беруть від цього життя все", – розповіла Alyona Alyona в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, 16 квітня Alyona Alyona видала на стрімінгових сервісах альбом Galas, який переважно складається з дуетних треків.

Фото: facebook Alyona Alyona