Вілкулець Хозяйственницький: "Парламентський бестіарій" досліджує учасників парламентських виборів

Вілкулець Хозяйственницький: "Парламентський бестіарій" досліджує учасників парламентських виборів

Політичні звірі та де їх шукати — про це в ефірі програми "Парламентський бестіарій" на Радіо Промінь розповідають політролі Антон Суслов та Станіслав Шулімов.

Ведучі:

Ольга Бабчук, Павло Туптинський

Об’єкт дослідження. Політична партія Опозиційний блок.

Вид. Staropolitikus ranishenashkodius або вілкулець хозяйственницький.

Ареал поширення. Вид протягом свого довгого періоду існування в переважній більшості концентрувався у Східній частині України, а також зачіпав певні території на Півдні. Вид раніше мав зовсім іншу назву, був дуже відомим і потужно представленим у парламенті. Причиною певного занепаду стала втеча найголовнішого представника виду в сусідню агресивну державу. В останні кілька років цей  старий вид розділився на два нових, одним з яких і є наш вілкулець.  На сьогодні має не таку велику популяцію, як його видовий родич, проте має декілька визначних особин, серед яких вілкулець криворізький та труханівець одеський.

Умови виживання. Виживає за рахунок боротьби проти обов’язковості української мови та наголошенні на можливості тваринок говорити тією мовою, якою вони хочуть (найчастіше російською, але це, звичайно, збіг), аж до того, щоб російську мову зробити офіційною. Вагомим фактором виживання є дистанціювання від старої влади, яка, звісно ж, апріорі погана і взагалі… А от вілкулець — справжній опозиціонер!

Фактори розмноження. Staropolitikus ranishenashkodius розмножується за рахунок зняття продовольчої та економічної блокади Донбасу та Криму, а також відновлення прямого пасажирського (передусім — авіаційного) сполучення між Україною та Росією для всіх тваринок, що є, звичайно, дивною позицією, враховуючи характер і агресію тварин сусідньої держави. В такому стані вілкулець стає трішки схожим на білу субстанцію, яка починається на "в",  а закінчується на "ата".

Захист від  хижаків, шкідників та паразитів. Вілкулець не вважає, що існує необхідність захисту від хижаків на сході, і думає, що все можна вирішити у форматі назви столиці Білорусі. Також варто відзначити, що багато вчених у своїх дослідженнях описують бажання вілкулців зробити всю Україну нейтральною та позаблоковою державою.

Місце в харчовому політичному  ланцюгу. На сьогодні вже очевидним фактом є те, що вілкулці не будуть співпрацювати з проукраїнськими видами з таблиці політичних видів  через різні погляди на захист всього зоопарку. Проте існує мізерна можливість об’єднання з видом, з яким вони раніше становили  одне ціле.  

Еволюційний прогноз. За останніми даними вчених, на виборах вілкулці можуть зайняти хтозна-яке непрохідне місце, що не може не радувати дослідників, які займаються зоополітологією.

Досліджуй  зараз.

Бо... після виборів піддослідним можеш стати ти.

 

У попередніх серіях:

Серія 1. Тигрюля Змієподібна

Серія 2. Панда Голосиста

Серія 3. Грицевус Міноборонівський

Серія 4. Броненосець Шоколадний

Серія 5. Вуглерій Зажиттєвий