У партії "Слуга народу" презентацію списку зі 100 осіб пояснюють "виваженим ставленням"

У партії "Слуга народу" презентацію списку зі 100 осіб пояснюють "виваженим ставленням"

У партії "Слуга народу" презентацію списку зі 100 осіб пояснюють "виваженим ставленням". Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Ввечері" повідомив представник партії "Слуга народу" Святослав Юраш.

Ведучий:

Юрій Табаченко

"Якщо говорити про приготування до виборів, ми маємо весь арсенал, щоб зараз проводити процес запрошення, підтвердження, верифікації усіх тих людей, які достойні бути саме тими важелями змін на наступні 5 років", — зазначив Святослав Юраш.

Юраш зауважив, що у партії  презентацію списку зі 100 осіб пояснюють саме "виваженим ставленням".

"Коли ми говоримо про те, що не хочемо одразу все презентувати, це показує, що ми виражено ставимось до того, що ми робимо", — сказав він.

"Коли ми просимо журналістів давати нам інформацію, історії та розуміння певних людей, які, можливо, пройшли наші сканери, але, на жаль, не є тими людьми, яких ви там бачите, ми стараємось максимально відповідально до цього процесу поставитись", — додав Юраш.  

Зазначимо, 9 червня відбувся з’їзд партії "Слуга народу", на якому було представлено першу сотню списку партії.

Нагадаємо, 24 травня розпочалася виборча кампанія до Верховної Ради України.

Указ президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради України 23 травня опублікували в газеті Кабінету міністрів України "Урядовий кур'єр".

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначено на 21 липня 2019 року.

Прослухати повну версію.

На фото — Святослав Юраш