Депутатську недоторканність мають скасувати в оновленій Раді — Зеленський

Депутатську недоторканність мають скасувати в оновленій Раді — Зеленський

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що депутатська недоторканність буде скасована у Верховній Раді наступного скликання.

Про це Зеленський заявив під час виступу на з'їзді політичної партії "Слуга народу", на якому було представлено першу сотню списку партії.

"Вони (кандидати від партії — ред.) не йдуть у парламент заради недоторканності, бо ми її відмінимо. Ми вже намагались, але у наступній Раді ми це зробимо стовідсотково", — сказав він.

Зеленський також зауважив, що в партії "Слуга народу" буде представлений "кожен куточок нашої Батьківщини", а за кнопкодавство у партії позбавлятимуть мандату.

Нагадаймо, 24 травня розпочалася виборча кампанія до Верховної Ради України.

Указ президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради України 23 травня опублікували в газеті Кабінету міністрів України "Урядовий кур'єр".

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів. Позачергові вибори до Верховної Ради України призначено на 21 липня 2019 року.

На фото — Володимир Зеленський, president.gov.ua