Ми хотіли замінити очільника ще до об’єднання з "Опоблоком" – "Відродження" про вихід Бондаря

Ми хотіли замінити очільника ще до об’єднання з "Опоблоком" – "Відродження" про вихід Бондаря

У партії "Відродження" заявляються, що прийняли рішення про зміну голови політичної сили ще до об’єднання з "Опозиційним блоком", повідомляє Українська правда.

Про це йдеться у заяві партії "Відродження" після того, як вчора, 7 червня, Віктор Бондар оприлюднив пост на своїй сторінці у facebook, де заявив про свій вихід із партії.

"Моєю метою останні роки було оновити Відродження, спираючись на нових для політики, але потужних і досвідчених людей. Я намагався зібрати нових дієвих молодих людей і авторитетних депутатів мажоритарників з усієї України. Президентська виборча компанія показала, що проблеми відродження економіки, промисловості, транспорту, енергетики зараз не знайшли підтримки. Люди абсолютно справедливо в першу чергу бажають зміни старої політичної еліти", – написав Бондар.

За його словами, коли стало відомо про об’єднання "Відродження" з партією "Опозиційний блок", більшість депутатів не підтримали цього рішення та не ввійшли до складу цього об’єднання.

"Всім дякую за співпрацю. Ми зробили багато корисного для людей, але в цьому передвиборчому проекті я не бачу об`єднання України, я лише бачу регіональний проект південно-східної частини України. Це більше схоже на відродження Партіі регіонов і це точно не мій вибір!
Президентські вибори надали мені можливість відкрити багато нових облич і прихильників по всій країні. Вибори також показали внутрішньопартійне небажання пропускати мене і мою команду в самостійне політичне майбутнє.
Прийняв рішення про вихід із партії Відродження і складання повноважень Голови партії. 
Відповідні документи зареєстровані у Міністерстві юстиції", - зазначив Віктор Бондар у Facebook.

У "Відродженні" в своє чергу заявили, що рішення про заміну голови партії Віктора Бондаря було прийнято одразу після його провального результату на останніх президентських виборах. Політрада партії рекомендувала розглянути це питання на наступному з’їзді, який було перенесено через оголошення дочасних виборів до парламенту.

"Віктор Бондар про це рішення знав. Але днями вирішив своїми гучними постами у Facebook заробити балів для самопіару", - йдеться в заяві партії.

ФОТО: Партія "Відродження"