Партія Саакашвілі йтиме на вибори самостійно

Партія Саакашвілі йтиме на вибори самостійно

Політична сила «Рух нових сил» балотуватиметься до Верховної Ради самостійно, заявив її лідер, колишній президент Грузії та екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі у своєму відеозверненні. Про це повідомляє Українська правда.

"Багато громадян закликає нас брати участь у виборах і були різні варіанти, адже в нас є проблеми з реєстрацією в регіонах, збиранням грошей на заставу, але одночасно, подивившись на всіх старих політиків та партії, подивившись знову на всі "договорняки", подивившись, що багато з них ще більше "підмочили" свою репутацію, ми дійшли висновку, що треба йти на вибори самостійно", – сказав Саакашвілі.

"Ми всім відрізняємось від інших і не можемо йти на компроміси", – додав він.

За його словами, щоб підтримати хвилю, яка прийшла з обранням Володимира Зеленського, та генерувати великі ідеї, що призведуть до того, що Україна здійснить величезний скачок вперед, прихильники Саакашвілі збираються та закликають всіх разом складати список та йти на вибори.

Нагадаємо, раніше партія "Рух нових сил" закликала голосувати на позачергових парламентських виборах за політичну силу Володимира Зеленського "Слуга народу".