Партія "Голос" цього тижня оголосить команду, з якою йтиме до Ради — Клименко

Партія "Голос" цього тижня оголосить команду, з якою йтиме до Ради — Клименко

Партія "Голос" наприкінці тижня проведе з’їзд, на якому представить політичну команду. Про це в ефірі Українського радіо в програмі "Персона грата" повідомила голова партії та штабу "Голос" Юлія Клименко.

"У нас на сайті опубліковані 10 критеріїв, за якими ми обираємо людей до списку і на мажоритарку. Це процес ще не завершений, тому я б не хотіла казати наперед. В кінці цього тижня у нас відбудеться з’їзд, де будуть представлені люди, які підуть далі у парламент з політичною командою", — сказала вона.

За словами Клименко, на з’їзді також планують затвердити програму політсили.

Водночас вона відмовилася назвати першу п’ятірку партійного списку "Голосу".

"Я би хотіла, щоб це зробив Святослав, він є лідером партії. Але я хочу наголосити, що Вакарчук не вибирає цих людей персонально. Команда формується прозоро та на рівних засадах незалежно, чи ця людина йде в списку перших п’яти чи перших двохсот", — сказала вона.

Читайте інтерв'ю: У партії Вакарчука не буде чинних депутатів — голова політсили "Голос" Юлія Клименко

Нагадаємо, 16 травня музикант Святослав Вакарчук презентував нову політичну партію "Голос". Очікувалося, що він братиме участь у президентських виборах-2019, проте співак це спростував, заявивши, що  президентський пост йому не цікавий, а "цікаві справжні зміни в країні".