Українське радіо транслюватиме наживо інавгурацію Володимира Зеленського

Українське радіо транслюватиме наживо інавгурацію Володимира Зеленського

Українське радіо проведе пряму трансляцію заходів з інавгурації Президента України, яка відбудеться в понеділок, 20 травня у приміщенні Верховної Ради та Маріїнському палаці. Початок церемонії о 10:00.

Відповідно до повідомлення прес-служби Зеленського, його участь в урочистому засіданні Верховної Ради з нагоди складення присяги українському народові запланована з 10:00 до 11:00. 

З 11:05 до 11:20 Володимир Зеленський візьме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних Сил України та у церемонії підняття державного прапора України, що відбудуться у Маріїнському палаці. 

До 11:50 заплановано вітання президентом України та першою леді, Оленою Зеленською, глав іноземних делегацій у Маріїнському палаці. 

"12:00 - 13:30 - участь президента України у прийнятті для глав іноземних делегацій з нагоди вступу на пост президента України у Маріїнському палаці;

14:30 - 17:00 - двосторонні зустрічі президента України з главами іноземних делегацій в адміністрації президента", - повідомили у прес-службі Зеленського. 

Як заявив у коментарі журналістам видання "Українська правда" начальник ГУ НП у м.Києві Андрій Крищенко, рух транспорту в урядовому кварталі 20 травня буде обмежено з 6:00 до щонайменше 15:00. За його словами, повністю буде перекрито лише вул.Грушевського та частину  вул.Інститутської. 

"Для забезпечення проїзду іноземних делегацій рух буде обмежуватися у центрі Києва та на дорозі з аеропорта "Бориспіль" до урядового кварталу", - повідомив Крищенко.

Він підкреслив, що на площу Конституції біля ВР матимуть доступ усі бажаючі громадяни, але пройти вони зможуть з дотриманням заходів безпеки, які проводитимуть поліція та працівники Управління Держохорони. 

Фото: Українська правда