На Одещині правоохоронці обстежили дві виборчі дільниці (аудіо)

На Одещині правоохоронці обстежили дві виборчі дільниці (аудіо)

Сьогодні у кількох областях — Вінницькій, Волинській, Житомирській, Одеській, Харківській, Хмельницькій - відбуваються місцеві вибори у територіальних громадах.
 
На Одещині дві виборчі дільниці правоохоронці обстежили, і вони відкрилися. Нагадаємо, сьогодні вранці на спецлінію "102" надійшло повідомлення про замінування чотирьох виборчих дільниць у Великомихайлівському та Ширяївському районах. Там почали працювати слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та кінологи з собаками. Вони перевіряють дільниці на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин. Речниця головного управління Нацполіції в Одеській області Любов Гордієвська Українському радіо повідомила:
 
 
Нагадаємо, вчора до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування поштового відділення у селищі. Цебрикове Одеської області, у приміщенні якого розташована виборча дільниця. Для забезпечення безпеки людей поліцейські почали їх евакуювати. Однак присутні почали чинити опір та розпилили у бік правоохоронців газ. За попередніми даними, внаслідок фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців. У результаті інциденту до відділу поліції доставили чотирьох осіб.
 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!