Збірка особистих історій: Blockbaby випустив мініальбом "Менше трьох"

Збірка особистих історій: Blockbaby випустив мініальбом "Менше трьох"

Blockbaby випустив мініальбом "Менше трьох", до якого увійшли чотири треки: "Космос", "Токсік", "Закохуюсь" та "Релігія". Реліз присвячено темі любові, але з нестандартним підходом. Він досліджує різні аспекти цього почуття: від світла і натхнення до темної сторони, яка може бути токсичною. Кожна композиція мініальбому — це окрема історія про емоційні переживання, заснована на особистому досвіді артиста.

"Цей ЕР про любов, але не про банальні речі. Це історії про світло і темряву в коханні, коли воно може бути і джерелом натхнення, і токсичності," — розповів Blockbaby в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Blockbaby 

"До мініальбому "Менше трьох" увійшли чотири треки: "Космос", який є фокус-треком, "Токсік", "Закохуюсь" та "Релігія". "Менше трьох" — це ЕP про любов, але не про банальні речі, а про те, коли кохання може бути як світлом у темряві, як в треці "Космос", так і джерелом токсичності, яке розкривається в пісні "Токсік", коли ти готовий вірити у своє кохання, як у релігію та коли закохуєшся багато і постійно. Трішки розкажу вам про фокус-трек, який вийшов разом із кліпом, над яким працював Олександр Швець. Зйомки проходили на дуже цікавій локації — це Tuning Студія Саuce Art, яка є однією з найкращих в Європі. Відеокліп передає саме настрій пісні. Драйвовий і палкий, як і кохання, про яке в ній йдеться. Цей ЕP є збіркою історій, моїх історій, в яких я ділюсь своїми переживаннями в той чи інший період", — розповів Blockbaby в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Blockbaby представив сингл "Життя як є".

Також читайте інтервʼю Blockbaby: Коли настане мій час захищати країну, я не переховуватимусь десь в селі.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.