Для всіх, хто не потрапив на концерт: Стас Корольов випустив лайв альбому "Round 2. Цифровий утікач"

Для всіх, хто не потрапив на концерт: Стас Корольов випустив лайв альбому "Round 2. Цифровий утікач"

Стас Корольов презентував новий реліз — запис єдиного виконання наживо свого альбому "Round 2. Цифровий утікач". Для цього концерту, що відбувся в рамках Brave! Factory Festival 2024 на кіностудії імені Олександра Довженка, Корольов зібрав склад з 11 музикантів, включаючи духову секцію та квартет Євгенія Дубовика.

"Концерт вийшов настільки добре, що на фоні нього студійні записи виглядають, як хіба що креслення, інструкції до виконання, як, на мій погляд, і має бути", — розповів Стас Корольов в ефірі Радіо Промінь.

Відеоверсію концерту можна переглянути на YouTube, а аудіо випущено як окремий альбом на цифрових платформах. Корольов зазначив, що цей реліз закриває його джаз-рокову фазу, і пообіцяв у наступному році здивувати новим, кардинально іншим проєктом.

Фото: Пресслужба Стаса Корольова

"Я презентую вам свій новий реліз. Це запис єдиного виконання мого альбому "Round 2. Цифровий утікач" наживо від початку до кінця. Спеціально для цього виступу я зібрав склад з 11 музикантів, включно з духовою мідною секцією, квартетом Євгенія Дубовика, Олею Шуровою та Антоном Шителем, і концерт вийшов настільки добре, що на фоні нього студійні записи виглядають, як хіба що креслення, інструкції до виконання, як, на мій погляд, і має бути. Я знаю, що не всі охочі попали на цей концерт і я вирішив його повністю віддати аудиторії. Відео в YouTube, а аудіо — альбомом на цифрові майданчики. Можливо ми все ж таки зробимо ще декілька виступів з цією програмою, але загалом цей реліз закриває мій другий сезон, закриває мою джаз-рокову фазу і наступного року я готую вам something completely different — ви будете здивовані", — розповів Стас Корольов в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Стас Корольов видав альбом "Round 2: Цифровий Утікач".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.