Нагадування про бабине літо: Рома Майк видав сингл "Всі дерева"

Нагадування про бабине літо: Рома Майк видав сингл "Всі дерева"

Рома Майк випустив нову версію треку "Дерева" з нещодавнього альбому "Маленький Гєнста". Музика до осіннього варіанту під назвою "Всі дерева" створена продюсером @itsjustworthless із Вараша.

"Цей трек — про подорож від дитинства до сьогодні, про моменти, які сформували моє бачення. Він нагадує мені про бабине літо, яке от-от настане або вже закінчилось", — розповів Рома Майк в ефірі Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба Роми Майка

"У мене недавно вийшов альбом "Маленький Гєнста" і там є трек "Дерева". Музику до нього робив Експерт, що дало альбому відтінок аналогових синтезаторів та живизни. Трек "Всі дерева" є його осінньою версією. Це зовсім інший мікс запису. Музику до цього треку робив @itsjustworthless з Вараша. Цей трек має особливість — заїжджений семпл, який по звучанню вам буде точно знайомий. Трек "Всі дерева" про подорож від дитинства до сьогодні, про всі яскраві переломні моменти, які сформували моє бачення, він про невидиму публіку, перед якою я часто проспівував усі свої пісні. Цей трек нагадує мені про бабине літо, яке от-от настане або вже закінчилось, тому приємного прослуховування. На моїй музичній кухні багато нового, скоро почуєте новий трек з Вохою", — розповів Рома Майк в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у серпні Рома Майк видав альбом "Маленький гєнста".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.