Неможливо відпустити та забути: Nichka та OKS спільно видали пісню "Тільки не ти"

Неможливо відпустити та забути: Nichka та OKS спільно видали пісню "Тільки не ти"

Українські артисти OKS та Nichka випустили нову пісню "Тільки не ти", яка стала результатом їхньої творчої колаборації. Ідея співпраці виникла в OKS, який зізнався, що давно захоплюється творчістю та голосом Nichka.

"Для мене вона є уособленням величезної сили в дуже ніжному і тендітному обличчі. Процес створення треку був дуже легким і спокійним. Ми швидко зрозуміли, про що хочемо розповісти своїм слухачам", — поділився OKS в ефірі Радіо Промінь.

Пісня "Тільки не ти" торкається теми сильної прив’язаності до людини, стосунків, які неможливо відпустити чи забути. OKS назвав цю роботу однією з найсильніших у своїй кар'єрі, відзначивши, що цей творчий проєкт із Nichka став для нього особливо важливим і відкрив нову сторінку в його музиці.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба OKS

"Пісня "Тільки не ти" записана разом із фантастичною співачкою Nichka. Ідея створення такої колаборації прийшла, власне, мені, я майже одразу написав Даяні (Nichka), тому що мені надзвичайно сильно імпонує її творчість, дуже сильно подобається її голос і взагалі вона, як особистість. Для мене вона є уособленням якоїсь величезної сили в дуже ніжному і тендітному обличчі. Процес створення треку був дуже легким і спокійним. Ми швидко зрозуміли один одного, про що ми хочемо говорити  у пісні, про що ми хочемо співати, про що ми хочемо розповісти своїм слухачам. Ми знайшли саме той метч, який, мені здається, має бути у кожній колаборації: такий творчий, простий, людський коннект надзвичайно безцінний. "Тільки не ти" — це про щось дуже моральне, дуже сокровенне, про ті стосунки, які неможливо відпустити і які просто не можна забути. Це про залежність, про велику прив'язаність до своєї людини. Ця пісня, мені здається, найсильніша в моїй творчій кар'єрі як автора, так і співака. Тому саме ця робота з Nichka стає для мене дуже особливою і початком чогось нового", — розповів OKS в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у серпні OKS видав мініальбом "НавіялО".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.