Важко знаходити хороших людей: Мія Рамарі презентувала новий трек "Чому я не собака?"

Важко знаходити хороших людей: Мія Рамарі презентувала новий трек "Чому я не собака?"

Мія Рамарі презентувала нову пісню "Чому я не собака?". У композиції авторка розмірковує про складнощі довіри у стосунках між людьми, порівнюючи їх з відданістю тварин.

"Це пісня про те, що в світі дуже важко знаходити хороших людей, яким можна довіритись, та й іноді собаки можуть вкусити не так боляче, як люди", — розповіла Мія Рамарі в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Мії Рамарі

"Трек "Чому я не собака?" має таку назву не просто так, і я дуже сподіваюсь, що кожен зрозуміє зміст правильно після прослуховування. Це пісня про те, що в світі дуже важко знаходити хороших людей, яким можна довіритись, та й іноді собаки можуть вкусити не так боляче, як люди. Тому іноді хочеться просто бути собакою і гарчати на всіх навколо. Я хочу, аби кожен з нас був вдячний за те, що він людина та знайшов спокій своїй в подобі, в моїй пісні віддушину та слухав  її, коли стає важко на душі. Далі за планом у мене нові релізи та концерти, про які я обов'язково повідомлю на своїх сторінках у ТikTok та Instagram", — розповіла Мія Рамарі в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Мія Рамарі представила пісню "На самоті".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.