Здається далі шляху немає: KLER та реперка alyona alyona представили трек "Тільки в твоїх обіймах"

Здається далі шляху немає: KLER та реперка alyona alyona представили трек "Тільки в твоїх обіймах"

Співачка KLER та реперка alyona alyona презентували спільну пісню "Тільки в твоїх обіймах". Пісня підкреслює важливість підтримки оточуючих, а також нагадує, що завжди є люди, які вас обіймуть подумки.

"Для мене зараз дуже важлива підтримка близьких людей. Іноді буває так важко, що здається, шляху далі немає. Але після розмови й обіймів з рідними стає легше дихати. Я хочу, щоб ця пісня була як обійми, що зігрівають та надихають", — поділилася KLER в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Фото: Пресслужба KLER

"Перш за все хочу сказати, що я дуже рада, що саме цю пісню "Тільки в твоїх обіймах" ми записали разом із alyona alyona, тому що вона неймовірно талановита артистка, авторка, музикантка, і мені здається, що за пару днів музичної сесії в нас дійсно вийшла класна творча колаборація. Почалося все з того, що Альона запропонувала зустрітися і зробити разом якісь пісні. Ну ми спробували і в нас вийшло. Рядочок з пісні у нас є такий: "світ скажений, я в нім теж, немає меж". Для мене зараз є дуже важливою підтримка моїх близьких, моїх людей, тому що буває іноді так сильно накриває, що здається далі шляху немає, все закінчується, але потім поговориш зі своїми, міцно обіймеш і наче легше дихати стає, стає тепліше і страхи кудись зникають. Я б дуже хотіла, щоб ця пісня дійсно була ніби обійми, які будуть зігрівати та надихати, і я щиро бажаю усім мати таку людину поруч, з якою душа буде квітнути, людину, з якою нічого не страшно, і, як каже Альона: "Пам'ятайте, що ви потрібні і вас завжди хтось подумки обіймає". А ще запрошую вас на свій перший сольний концерт, який відбудеться 9 листопада у місті Київ, клуб Atlas. Приходьте, дуже-дуже чекаю", — розповіла KLER в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтервʼю KLER: Раніше я думала, що світ справедливіший, але це не так.

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.