Приємний післясмак: Yarima та OTOY випустили спільний трек "Гірко"

Приємний післясмак: Yarima та OTOY випустили спільний трек "Гірко"

Співачка Yarima та репер OTOY представили дуетну пісню "Гірко", яка стане частиною першого повноформатного альбому Yarima "Вояж". Його реліз заплановано на 11 жовтня. 

Пісня "Гірко" розповідає про складні стосунки, глибоке кохання та біль від втрати спільного світу, який створюють дві людини. Це історія про емоційний зв'язок, що зазнає змін, залишаючи відчуття гіркоти та суму.

"Я пам'ятаю, що вперше почула демо пісні на студії, ми ввімкнули її в моніторах, я заплющила очі і просто розпливалася в посмішці і після прослуховування в мене був такий приємний флер післясмаку — болючого, гіркого, але такого живого, бо пісня про кохання, про велике кохання", — розповіла Yarima в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Yarima

"Ідея зробити пісню "Гірко" дуетом прийшла до мене одразу, бо я відчула, що цій пісні не вистачає ще одного впевненого такого парту. Я спочатку шукала фемінний голос, бо мені хотілося, щоб це була сповідь двох жінок, балада про кохання, щось тендітне, ніжне, і ми мали переговори з однією неймовірною українською артисткою, з якою цього разу не зрослося, але сподіваюся, ще зможете почути нас разом. Ну і коли не вдається в одному векторі, я завжди обираю рухатися в інший. В українській музиці не так багато потужних дуетів чоловіка та жінки загалом, а в R&B жанрі так тим паче. Із чоловіків, які б органічно почувалися у даному жанрі музики, я одразу виокремила OTOY, бо мені його музика дуже відгукується — це перше. Він неймовірно сильний гравець в українській індустрії — це друге. І з першої думки про наш фіт я могла уявити ідеальний результат одразу — це третє. Я не помилилася у жодному пункті, бо робота від буквально першого дня була мегакомфортною. Славко почув пісню і одразу почав писати свій куплет, і я пам'ятаю, що вперше почула демо пісні на студії, ми ввімкнули її в моніторах, я заплющила очі і просто розпливалася в посмішці і після прослуховування в мене був такий приємний флер післясмаку — болючого, гіркого, але такого живого, бо пісня про кохання, про велике кохання, про поєднання двох душ, які створили власний світ, це відчуття суму, коли цей особливий світ руйнується або зазнає змін. Мені так хочеться, щоб ця пісня була важливою для пар, щоб вона описувала їхні почуття, емоції, стала таким собі романтичним саундтреком", — розповіла Yarima в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у вересні Yarima випустила сингл "Не знаєш".

У вересні OTOY випустив новий альбом "8 роздумів".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.