Скоро концептуальний альбом: Kutovyi презентував сингл "Глиба"

Скоро концептуальний альбом: Kutovyi презентував сингл "Глиба"

Kutovyi презентував свій новий сингл "Глиба", який є першим треком з його дебютного мініальбому. Пісня присвячена темі впевненості в собі та внутрішньої сили, яка потрібна для того, щоб долати труднощі на творчому шляху.

"Цей трек про бажання бути, як глиба, вибивати двері ногами. Це не пісня про те, яким я є, а про те, яким я хотів би стати", — поділився Kutovyi в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Глиба" — це лише початок концептуального альбому, який артист створював протягом останніх шести місяців. Альбом побудований як сеанс психотерапії, де кожна з п'яти пісень відповідає одній зі стадій проживання травматичного досвіду: злість, заперечення, компроміс, депресія та прийняття. Kutovyi розкриває свій внутрішній діалог з терапевтом через музику, занурюючи слухачів у подорож до самовпевненості.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Kutovyi

"Насправді це дуже цікавий випадок, коли різні люди, які чують трек "Глиба", то вкладають в нього абсолютно різні змісти, до прикладу, хтось може навіть почути там щось соціально-політичне. Насправді цей трек просто про впевненість в собі. Так вже склалось, що на шляху молодого артиста я часто усвідомлював, що в багатьох моментах мені варто було б бути більш наполегливим і впевненим. Я написав ось саме про це бажання бути, як глиба, вибивати двері ногами. Це не пісня про те, яким я є, а більше про те, яким я хотів би стати. Також це перший сингл з мого дебютного альбому, над яким я працював останні шість місяців. Весь альбом побудований, як один сеанс психотерапії, де ліричний герой приходить із запитом, і цей запит стати більш впевненим в собі. І далі відбувається діалог з терапевтом, де пісні — це відповіді на репліки терапевта. Ну, а там вже самі почуєте, як це все буде звучати. До речі, в альбомі всього п'ять пісень, які відповідають п'ятьом стадіям проживання травматичного досвіду — це злість, заперечення, компроміс, депресія та прийняття", — розповів Kutovyi в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Kutovyi видав сингл "Накрутив".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.