Захистити себе від страждань: IRYN випустила сингл "Ненавидіти"

Захистити себе від страждань: IRYN випустила сингл "Ненавидіти"

IRYN випустила свій новий трек "Ненавидіти", який розкриває складні почуття, коли стосунки руйнуються, але емоційний зв’язок залишається. Пісня також стала основою для першого музичного кліпу виконавиці, в якому візуально передано прірву між двома людьми.

"Це пісня про емоційну залежність, коли любов починає перетворюватись на ненависть, і це як єдиний спосіб захистити себе від подальших страждань", — розповіла IRYN в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба IRYN

"Пісня "Ненавидіти" про складні емоції і внутрішню боротьбу, коли стосунки вже руйнуються, але почуття залишаються. Я зіштовхнулася з болем через неможливість відпустити людину, яка більше не приносить мені щастя і водночас із неможливістю змінити цю ситуацію. Це пісня про емоційну залежність, коли любов починає перетворюватись на ненависть, і це як єдиний спосіб захистити себе від подальших страждань. Я спіймала себе на думці, що я мрію, що одного дня замість кохання я відчую байдужість і звільнюсь від цих важких почуттів. До релізу я виконувала цю пісню декілька разів наживо і щоразу до мене підходили люди і розповідали свої історії, схожі на мою, казали, що сама думка про те, що "я мрію тебе ненавидіти" дуже резонує їм. Мені хотілось передати ці змішані почуття, коли ти ніби щасливий від того, що людина була колись в твоєму житті, але ти би хотів, щоб усі твої страждання нарешті вже закінчились. Мені хотілось передати свої емоції та досвід не тільки музично та через спів, а ще й візуально. Саме тому ми зняли мій перший кліп на пісню "Ненавидіти". Кожен знайде свої сенси, але також я закладала туди свої думки і свої посили. Якщо ви будете дивитись уважно, то ви зрозумієте, що я маю на увазі, а я вкажу вам лише на один момент, а інші помічайте самі. І це той факт, що я та персонаж з мого кліпу ніколи не комунікуємо, не розмовляємо, не дивимось один на одного і не торкаємось один одного — було зроблено для того, щоб показати цю прірву між нами. Ця пісня — це надія на те, що колись прийде полегшення і ти зможеш рухатись далі. В своїх майбутніх піснях я хочу розкривати більше тему нестабільності та таких от змішаних почуттів. Тому, як завжди, я вже готую нові матеріали, які ви почуєте дуже-дуже скоро", — розповіла IRYN в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні IRYN представила новий сингл "Мій "Друг"".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.