Не зупинятися на шляху до мрії: Zelenooka презентувала сингл "Коли немає сил"

Не зупинятися на шляху до мрії: Zelenooka презентувала сингл "Коли немає сил"

Співачка Zelenooka випустила новий сингл "Коли немає сил", присвячений тим, хто відчував усвідомлення і втому, але не втрачав віри у свої мрії. Пісня розповідає особисту історію артистки, яка написала її під впливом спогадів про дитинство в рідному Ізюмі.

«Цей образ — безкрає жовте поле і світанкове небо — для мене символ дитинства і мрій про майбутнє, коли я ще їздила на велосипеді на роботу. Пісня стала тією ниточкою, яка допоможе не зупинитися на шляху до мрії», — зазначила Zelenooka.

Мінімалістичне аранжування підкреслює емоційну глибину композиції. Співачка також анонсувала новий фіт, подробиці якого поки тримається в секреті.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Zelenooka

"Хочу поділитися з вами історією мого нового треку "Коли немає сил". Ця пісня для всіх тих, хто коли-небудь відчував, що сил більше немає. Пісня починається з рядків "безкрає жовте поле, світанкове небо не просто так". Цей образ для мене — це дитинство. Спогади про те, як я мріяла, їдучи на велосипеді на роботу на поле, що коли виросту, то я зроблю все, аби стати співачкою. Пісню я написала за годину в ностальгії з минулого життя в рідному Ізюмі. Мінімалістичне аранжування вдало підсвітило сенс пісні, який я хотіла донести. Я дуже вдячна вам за підтримку і вірю, що ця пісня зможе стати для вас тією ниточкою, яка допоможе не зупинятися на шляху до вашої мрії. Ми всі можемо досягти більшого, навіть коли здається, що більше немає сил. А найближчим часом я готую новий реліз та фіт. А з яким саме артистом — поки секрет, нехай буде інтрига", — розповіла Zelenooka в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.