Мотивує та дає надію: MamaRika представила пісню і кліп "Кажани"

Мотивує та дає надію: MamaRika представила пісню і кліп "Кажани"

MamaRika випустила новий сингл "Кажани". За словами співачки, пісня розповідає про щире та наївне кохання, яке надихає на втечу від щоденних проблем. 

"Мені здається, що це саме те, що нам зараз потрібно, адже всі ми втомилися від сумних пісень. Хочеться музики, яка мотивує, надихає і дає надію", — поділилася MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Кліп на "Кажани" знімали в Одесі, де команда три дні імпровізувала з локаціями, створюючи спонтанну і романтичну атмосферу.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба MamaRika

"Моя нова робота під назвою "Кажани" — це дуже світла, добра і легка пісня, і мені здається, що це саме те, що нам зараз потрібно, адже всі ми втомилися від сумних пісень, всім нам хочеться тепла і хочеться музики, яка мотивує, надихає і дає надію. Саме такими є наші кажанчики, адже це історія про справжнє кохання, дуже щире і навіть трошки наївне, як в дитинстві — десь в душі ми дуже хочемо просто втекти хоча б на один день разом із коханими від усіх своїх проблем. Тому я впевнена, що ця пісня точно усміхне вас після прослуховування. Якщо ви подивитеся кліп, то це почуття тепла у грудях стане ще сильнішим, адже відеоробота вийшла дуже сильною, дуже романтичною, легкою, це схоже на якийсь фільм, нам самим здається, що ми навіть перевершили себе, тому обов'язково подивіться, послухайте, підтримайте українське. Стосовно створення цієї роботи: пісню написав Ваньок Клименко — мій саундпродюсер, також у створенні безпосередньо участь брала я, Міша Мелкумян, який створював аранжування — такою от скромною нашою трійцею ми, як завжди, зробили щось прикольне, щось свіже навіть в рамках моєї творчості. Відеокліп ми знімали в місті Одеса — це була абсолютно романтична і дуже спонтанна історія, де три дні ми змінювали локації. Це було, я ж кажу, абсолютно не заплановано, ми просто по ходу вирішували, де будемо знімати, постійно змінювалась погода — це все було дуже спонтанним рішенням і ми не пошкодували ні на хвилинку, адже, в результаті, це вийшло дуже круто, дуже вайбово. Одеса неймовірна, вона додала цьому відео особливого шарму, кадр, де ми лише удвох із Сергієм на цілому стадіоні "Чорноморець" — від нього захоплює дух. Обов'язково подивіться, не питайте, як нам це вдалося — це для нас теж шок приємний, це все завдяки людям, які дозволили там відзняти, я дуже сподіваюсь, що вам сподобається. Щодо моїх планів на майбутнє, то це дуже багато пісень нових, дуже багато кліпів, ми зараз активно вмикаємося в процес, хочемо стати ще продуктивнішими, це наша мета, звичайно, що це друга частина туру по Україні, звичайно, це будуть спільні роботи з іншими артистами, якісь фіти", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні MamaRika і Balsam спільно випустили трек "Шепоче дощ".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.