Надиктовано космосом: MamaRika і Balsam спільно випустили трек "Шепоче дощ"

Надиктовано космосом: MamaRika і Balsam спільно випустили трек "Шепоче дощ"

MamaRika та Balsam представили спільну пісню "Шепоче дощ", яка розповідає про біль розлуки під час війни та надію на возз’єднання.

Випадкове знайомство артистів відбулося на студії, коли MamaRika працювала над новим матеріалом і почула кілька демо-записів Balsam'а. Вражена його тембром, вона одразу запропонувала співпрацю. В результаті пісня "Шепоче дощ" була створена за один день, з моменту першої ноти до написання слів, музики та аранжування.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба MamaRika

"Трішки розповім вам про нашу ному із Balsamом пісню "Шепоче дощ". Як ми познайомилися із Balsamом? Якщо ви не чули, то це дуже крутий молодий виконавець, який мені дуже подобається. Я чула кілька його пісень і випадково познайомилася із ним на студії під час написання іншого свого матеріалу. Він поставив мені кілька своїх демок і я зрозуміла, що закохалася в його тембр, і довго не думаючи, запропонувала фіт. Адже мені здається, що такі рішення мають прийматися спонтанно, і це та творча синергія, яка має йти зсередини. Він теж відразу погодився і, щоб ви розуміли, пісня "Шепоче дощ" народилась буквально за пів дня. Це з моменту першої ноти до моменту написання слів, музики і аранжування. Тобто ми її зробили дуже швидко, буквально за день. Таке враження, нам її нам буквально надиктував космос просто в портал. Тема пісні теж прийшла сама собою, адже вона про біль розлуки, який проживає зараз вся наша країна, адже більшість українських сімей є розірвані. Війна забрала в них найдорожче — обійми своїх рідних, час із коханими. Дітки не бачать своїх батьків, закохані серця бачаться лише по відеозвʼязку і це велика біда нашої країни. Нам відразу прийшла власне ця тема. Плюс Balsam є військовим і він захищає нас із вами, тому, думаю, йому як нікому іншому близька ця історія, адже він теж має кохану людину і не бачить її, це йому теж дуже близько. З цієї причини у відеокліпі, який ми представили на цю роботу його немає, тому що він знаходився на службі і не міг знімати там. У відео я одна і це дуже символічно: я гуляю вулицями Києва дуже самотньо, це символізує цих самотніх дівчат, які, власне, чекають своїх коханих.

Стосовно головного меседжу цієї пісні, як я вже й сказала, нам дуже важливо, щоб вона підтримала тих, хто зараз в розлуці, чиє серце розривається від розлуки. Адже там є дійсно слова, які дають надію. Це дуже важливо, хочеться людей підтримати дійсно в такі дуже-дуже важкі часи", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Також читайте інтерв'ю MamaRika: "Я викарбовую події свого життя у піснях".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.