Промінь рекомендує: TARABAROVA з треком "Я буду з тобою"

Промінь рекомендує: TARABAROVA з треком "Я буду з тобою"

Співачка, авторка пісень, музичний продюсер Нацвідбору дитячого "Євробачення", волонтерка і просто світла дівчина Світлана Тарабарова повернулась з новою позитивною і теплою піснею "Я буду з тобою". Композиція створена спеціально для  саундтреку до нового шоу "Вартові мрій", яке відправиться в турне Україною восени цього року. Анна Заклецька і Денис Денисенко скористались можливістю поспілкуватись зі співачкою, щоби дізнатись про те, наскільки комфортно вона почувається в ролі творця дитячого контенту – і про те, що робить шоу "Вартові мрій" явищем світового масштабу.

0:00 0:00
10
1x

Фото надане пресслужбою артистки

Діти – це наше майбутнє. Виховуючи їх через музику, насичуючи їх меседжами і сенсами, ми будемо мати класне, впевнене, розумне, свідоме майбутнє

Привіт тобі, світла дівчино!

Привіт! Дуже рада вас чути і дякую за теплі слова – це завжди дуже приємно!

Як ти ставишся до того, що в тебе дедалі більше творчості пов’язано саме з дитячим контентом, з дитячими проєктами? 

Насправді, я щаслива. Тому що діти – хоч це і банально прозвучить – це наше майбутнє. Виховуючи їх через музику, насичуючи їх меседжами і сенсами, ми будемо мати класне, впевнене, розумне, свідоме майбутнє. Я пишаюся тим, що багато пишу і для дітей – і разом з UNICEF, і з Суспільним, – і от зараз для шоу "Вартові мрій" ми створили такий саундтрек, який зрозуміють і діти, і дорослі. Кожен відчує підтримку через цю музику. Тому – чесно – я щаслива!

Хай примножується це відчуття і приносить ще більше задоволення і радості діткам, глядачам і слухачам цього шоу. Додамо також, що над саундтреком працював і Мілош Єліч – ти до цього колись з ним співпрацювала? 

Мілош пише музику для самого шоу, а ми написали головну пісню. Вже вчора відбулась прем’єра лірик-відео – обов’язково подивіться. Я сама буду в шоу – можливо, в декількох містах. 

Ця пісня – це не просто пісня. Вона написана і незвичній формі. Сьогодні ми її почуємо в радіоверсії, а восени вийде оркестрована версія, яка безпосередньо буде у самій виставі. Тобто, я написала лейтмотив, який буде звучати протягом усього шоу. Насправді, команда "Вартових" – це неймовірно світлі люди, які досі попри все вірять. Тому я знайшла своїх людей і дуже рада цій співпраці. І хочу, щоб про "Вартових мрій" дізнався весь світ. Власне, і у творців шоу є такі плани! (сміється)

Ти ж бачила перший сезон "Вартових мрій"? Чому люди мають побачити цю виставу, про яку всі говорять?

Тому що це шоу світового масштабу з масками, декораціями, з хореографією, акробатикою, з неймовірною музикою. Я навіть не знаю, з чим це можна порівняти. Коли я вперше побачила "Вартові мрій" майже 8 років тому, в мене не було навіть слів, щоб описати рівень артистів цього шоу. Я знаю, що вони ще хочуть зробити відеоверсію шоу згодом – можливо, це навіть буде фільм! – і це взагалі буде фантастично. 

Тобто, якщо говорити якимись маркетинговими кліше, це фактично українська альтернатива Cirque du Soleil чи відомим бродвейським шоу, про які ми чули з дитинства? А тепер навіть їхати нікуди не треба – у нас є своє!

Це правда. Рівень підготовки артистів, сценарій і взагалі музичне оформлення – все це дійсно вражає. І це не просто слова людини, яка дотична до цього (сміється). 

Що ще нам потрібно знати про пісню "Я буду з тобою"? 

Пісня "Я буду з тобою" – це підтримка. Якщо ти відчуваєш себе спустошеним, самотнім, втомленим – просто вмикай її і слухай усім серцем. І до речі – за кілька днів ми розпочинаємо у ТікТоці найтепліший челендж: під цю пісню ми будемо обіймати друзів, знайомитись з людьми на вулиці, і це буде щось масштабне і щось, що знову нас об’єднає. Зараз нам всім це дуже потрібно. Слідкуйте за моїми соцмережами – і я впевнена, що ми зробимо знову один з найтепліших трендів!

Слухати трек "Я буду з тобою" TARABAROVA, як і багато інших прем’єр, можна в плейлисті "Промінь Рекомендує 2024" на Spotify.