Зайвий у рідному місті: Shmiska випустила сингл "Місто"

Зайвий у рідному місті: Shmiska випустила сингл "Місто"

Shmiska презентувала свій новий трек "Місто", натхненний поверненням до Чернігова після двох років відсутності через повномасштабне вторгнення. Пісня передає почуття самотності та відчуження, які відчуває артистка у рідному місті.

"Я зрозуміла, що місто вже більше не моє, більше немає в ньому місця для мене, моїх мрій — залишились ніби тільки спогади і з ними залишилась я на тому ж самому місці в той самий час," — розповіла Shmiska в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Співачка також поділилася планами на майбутні виступи, зокрема на фестивалі Atlas United 20 липня, де вона вперше гратиме зі своїм гуртом в Україні. Окрім того, концерти відбудуться 19 липня у Львові  та 21 липня в Тернополі. Наступний реліз Shmiska, пісня "Пластир", вже активно розповсюджується в TikTok.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Пісню  "Місто" я написала, коли вперше приїхала до рідного Чернігова за два роки після повномасштабного вторгнення і зрозуміла, що місто вже більше не моє, більше немає в ньому місця для мене, моїх мрій — залишились ніби тільки спогади і з ними залишилась я на тому ж самому місці в той самий час. Ніби вже нічого навколо не відбувається, а мене вирізали з іншого журналу і вклеїли в газету. Ця пісня про самотність, ця пісня про те, як ти відчуваєш себе зайвим у рідному місті, і я впевнена, що багато людей з України, які були вимушені покинути свій дім, розділять зі мною ці почуття. Для мене взагалі дуже важливо писати на теми, які зі мною можуть розділити слухачі, на важливі і дійсно турбуючі суспільство на даний момент теми. І якщо ви хочете почути і відчути її, то я рекомендую вам прийти дивитись на мене з гуртом — з ним, до речі, буду грати вперше в Україні 20 липня на фестиваль Atlas United. Також 21 липня в Тернополі чи 19 липня у Львові. Обіцяю, що емоції будуть зашкалювати. Взагалі наступний реліз, який планується — реліз пісні під назвою "Пластир", яка вже активно розповсюджується в ТікТоці, вона набрала близько 800 відео, знятих під нею. Пісня про розбите і трохи абʼюзивне кохання, але наразі вам раджу послухати пісню "Місто" і відчути силу і емоції, які в неї вклала", — розповіла Shmiska в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому Shmiska видала пісню про людину, що не відчуває кохання.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.