MamaRika випустила сингл "Замело"

MamaRika випустила сингл "Замело"

MamaRika випустила сингл "Замело". Пошуки звучання нової пісні тривали кілька місяців, а до її створення були залучені чотири саундпродюсери. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Пісня "Замело" була написана ще півроку тому — в липні. І ми ніяк не могли знайти ідеальний саунд для цієї роботи. Було залучено дуже багато творців, дуже багато крутих саундпродюсерів, творчих людей, музикантів, доки ми знайшли ідеальне звучання для цієї пісні. Написали ми її разом з моїм саундпродюсером Ваньком Клименком, в результаті безпосередній одяг кінцевий, аранжування для неї зробив Стас Чорний. І я кайфую від того, як вона звучить зараз. Так буває при створенні пісень, що постійний пошук приводить тебе до ідеального результату. Власне це і було цього разу: понад п'ять аранжувань, уявіть собі. Відео ми зняли на неї взагалі за пів дня. Це було дуже спонтанне рішення з моєю головною командою по всім відео — це Ваньок Ковпак, який, власне, був режисером, і Андрій Болотін, який знімав це все, був оператором. Я їх надзвичайно люблю. Ми можемо буквально за день зібратися і за пів дня зняти класне відео. Загалом ця пісня про справжнє гаряче кохання, яке топить лід цієї важкої зими, яке дає надію, дає сил, додає легкості і свободи й навіть повертає в те таке безтурботне минуле на цих кілька хвилин. І мені здається, що це саме те, чого нам зараз дуже не вистачає всім. Тому я дуже сподіваюся, що вам вона сподобається, дійсно ви посміхнетеся після прослуховування. І найголовніше — що надихну вас ще більше слухати українську музику, підтримувати її та ділитися нею з іншими. А в планах в мене нові роботи, в мене дуже багато крутих пісень, які лежать на поличках і чекають свого часу. Тому стежте — цього року буде багато релізів, вони будуть абсолютно різні. Я впевнена, що я точно вас здивую", — розповіла MamaRika в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні MamaRika і Dovi видали трек про кохання на все життя.

Також читайте інтервʼю MamaRika: "Ми тримаємо мистецький фронт і створюємо культурні бази, які підтримують людей".

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.