GannaBaby видала останню частину трилогії "НРА"

GannaBaby видала останню частину трилогії "НРА"

Гурт GannaBaby видав мініальбом "А", який є останньою частиною трилогії "НРА" або "Найкращий реп альбом". В ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь вокалістка Ганна Нелуп проаносувала випуск нового синглу Є, як є та повноформатного альбому.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба  GannaBaby

"Сьогодні я розкажу вам про мій новий міні-альбом. Він називається дуже просто — лише одна літера "А". В ньому лише три композиції, але він не такий простий, як може здатися з першого погляду. "А" — це пісні про вчинки, про помилки та про досвід, іноді дуже гіркий. Якось так склалося, що GannaBaby — це гурт, котрий пише пісні про події, що сталися особисто з нами або нашими близькими. А пісні, що зібрані в "А" — про найболючіші досвіди нашого життя. Але водночас музика вийшла досить мелодійною і динамічною. Дуже цікаво, чи вам сподобається?! Тому будемо раді вашому чесному зворотному зв'язку. На виході цього міні-альбому ми не завершуємо нашу діяльність. Навіть навпаки — розпочинаємо активно випускати нову музику. І вже навіть запланували два наступних релізи. Перший — це сингл. Пісня називається "Є, як є". Вона виходить в світ вже 9 лютого. Дуже сподіваємося, що слухачі Радіо Промінь почують її най-най-найпершими. Щодо другого релізу — це буде великий повноформатний альбом. Ми працюємо над ним вже довгих 4 роки. Нарешті він побачить світ 1 березня. О, друзі, як давно ми чекаємо цю мить! До альбому увійдуть 17 пісень, більшість з яких ми випустили впродовж 2 років у вигляді міні-альбомів. Настав час ці міні-альбоми скласти докупи і презентувати вам "НРА" — найкращий реп-альбом або Наш рідний альбом. Як кому більше подобається. Для нас він вже точно став рідним, без перебільшень", — розповіла  GannaBaby в ефірі шоу "Селекція" На Радіо Промінь.

Нагадаємо, у травні GannaBaby видала сингл "Заводиш".

Також читайте інтервʼю GannaBaby: "Російської мови ніколи не буде в наших піснях".

 

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.