Positiff представив пісню про болісний розрив стосунків

Positiff представив пісню про болісний розрив стосунків

Positiff  представив пісню "Гаснуть ліхтарі", у ній ліричний герой переживає болісний розрив стосунків, завдяки якому він наважується на зміни. Артист зазначає, що нова пісня стала музичним і візуальним експериментом в його творчості.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Positiff

Герой пісні "Гаснуть ліхтарі" переживає напружене розставання з близькою людиною, тривога і смуток заволоділа його думками, мрії лишились нездійсненими, а ліхтарі любові і надії згасли. У фіналі пісні відбувається емоційний поворот: залишившись на самоті головний герой наважився змінити себе. Попри болісну втрату він зберіг у серці світло, яке має вивести його з темряви. Разом із піснею вийшов відеокліп. У ньому мій герой шукає порятунок від депресивного стану і вдається до звичайних рятівних, на його думку, розваг: вечірки, розкішні дівчата і вінтажні авто. Але тільки лишившись наодинці він знаходить вихід і ніби перероджується. Для мене робота "Гаснуть ліхтарі" стала експериментом як у музичному плані, так і у візуальному. Я ніколи ще не мав такого вигляду і такого звучання. І в кліпі глядачі побачать мене у двох незвичних образах у колі моїх друзів, молодих артистів, блогерів, а також моєї танцювальної команди. Тому усім бажаю насолодитися нашою роботою, нашим кліпом і нехай у вашій душі ніколи не згасає світло", —  розповів Positiff  в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у серпні Positiff випустив новинку "Небо нахилю", що увійде до його дебютного альбому.

Також читайте інтервʼю Positiff: "Мені добре одному на сцені".

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.