TAB видав пісню про бажання досягти більшого успіху

TAB видав пісню про бажання досягти більшого успіху

Учасник Kalush Orchestra TAB видав третій сольний сингл "Мало". Пісня розповідає про бажання досягти більшого успіху у житті, яке затьмарює істинні цінності. Як і попередні пісні, "Мало" створено у співпраці з продюсером Іваном Клименком.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка uzahvati

"Я щасливий, що нарешті виходить моя третя сольна пісня, яка має назву "Мало" та лірик-відео на неї. Це пісня про палке бажання досягти більшого успіху в житті, навіть якщо нам дано певні речі, ми завжди прагнемо більшого і більшого в усьому, що відбувається в нашому житті. Хочу нагадати кожному з вас і в першу чергу собі, що головне в житті — це рідні люди поруч, любов, добро та, звичайно, мир. Щастя в дрібницях — не забувайте про це. Слова до "Мало" ми створювали разом з Іваном Клименком та Микитою Верлокою, а відео записали під час нашого третього з Kalush Orchestra туру Америкою та Канадою в листопаді минулого року. Дуже радий поділитись новою роботою і сподіваюся, що пісня вам сподобається і стане однією з улюблених у вашому плейлисті", — розповів TAB в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні TAB презентував другий сольний сингл "Контурна карта".

Також читайте інтервʼю Саша Таб: "Настав час для нових експериментів".

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.