Олена Тополя представила пісню в дуеті з італійцем Fabio De Vincente

Олена Тополя представила пісню в дуеті з італійцем Fabio De Vincente

Олена Тополя у дуеті з італійцем Fabio De Vincente представила пісню "Розбити Вавилон". Музичним продюсером пісні став Vicio Luca Vicini — басист відомого гурту Subsonica. Над мастерингом треку працював лауреат Grammy — Giovanni Versari.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Олени Тополі

"З великим хвилюванням і задоволенням, друзі, для вас, хочу презентувати нову пісню, новий дует із італійським співаком Fabio De Vincente. Ця пісня звучить двома мовами: італійською і українською. Пісня про те, що ми маємо зруйнувати свій Вавилон всередині себе, тобто те, що ми будуємо своє его, коли воно намагається стати вищим за наше серце. Тому треба це все в собі руйнувати. Кліп ми знімали в штаті Нью-Джерсі. Поки я була в Америці, Фабіо прилетів заради цих зйомок в Америку. Я дуже сподіваюся, що вам сподобається це відео. Краще було би, звісно, це зробити в Україні, але час тоді не чекав. Я бажаю усім знайти свій Вавилон в собі, бачити його, розуміти його і потроху ставити на місце, як то кажуть", — розповіла Олена Тополя в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Відеоверсії ексклюзивних інтерв'ю з артистами дивіться на офіційному YouTube-каналі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.