Tery представив пісню про кохання на великій відстані

Tery представив пісню про кохання на великій відстані

Tery до свят видав сумний трек "Цей Новий рік", що розповідає про кохання на великій відстані. Нова пісня є черговою співпрацею з саундпродюсером Владом Лібенсоном. 

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Tery

"Хочу трішки розказати за свій новий трек під назвою "Цей Новий рік". Це пісня, в якій ліричний герой описує свій біль та тугу за своєю другою половинкою, з якою зараз їх розлучає півсвіту. Це пісня-емоція, де герой також роздумує про свої почуття, можливо навіть не до кінця розуміє, чому вони такі сильні і чому страждати зараз в цей момент має саме він. В цей Новий рік йому хочеться бути в коханні, хочеться бути в теплі, хочеться бути коханим та поряд зі своєю коханою. Проте цього не станеться. Вже рівно рік, як в мене зародилася ідея для приспіву. Тільки зараз руки дійшли до неї. Я захотів її доробити разом із Владом Лібенсоном і вірю, що вона вам дуже сподобається. Вірю, що хтось переживав подібне або навіть переживає. І ця пісня буде як ніколи актуальною для цих людей. І вона допоможе пережити цей не найсолодший час. Хочу привітати усіх з прийдешнім Новим роком, зі святами. Щоби у вас все було класно і щоби ви провели цей Новий рік настільки класно, наскільки це можливо!", — розповів Tery в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Tery випустив перший deluxe-альбом в Україні.

Також читайте інтерв'ю Tery та Libenson: Наші плани дуже амбітні.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.