Tolo4nyi видав альбом "Як в кіно"

Tolo4nyi видав альбом "Як в кіно"

Tolo4nyi видав студійний альбом "Як в кіно", до якого увійшло 9 треків, що записувалися упродовж останніх двох років. До альбому увійшли пісні, які на думку Tolo4nyi, могли б стати саундтреками до кінофільмів.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"24 листопада вийшла моя третя українськомовна платівка "Як в кіно". Вона включає 9 пісень, які були записані у період 2022-23 років. Я особисто дуже чекав моменту, коли ця музична збірка буде опублікована. Тому що деякі пісні були написані ще 7-8 років тому. "Як в кіно" — це про особливий стан. Це музика, яку ти чуєш наприкінці фільму. Вона завжди надає тобі відповідь та мотивує триматися світла. І обов’язково каже, що буде далі. Майже всі пісні були записані на моїй домашній студії, обкладинку ми відзняли також там. Але ми не йдемо на канікули, тож з наступного місяця будемо й надалі публікувати по одній пісні на місяць. На вас чекає новорічний зимовий вайб", — розповів Tolo4nyi в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у жовтні Tolo4nyi та Arthur Dennys презентували спільний трек.

Також читайте інтервʼю Женя Толочний (Tolo4nyi): "Дуже важливо повертатись до життя, у якому все як у кіно".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.