Love Mary видала альбом "Казка про любов"

Love Mary видала альбом "Казка про любов"

Love Mary видала дебютний альбом "Казка про любов", до якого увійшло 10 треків про різне кохання: зраду, відчай, розбите серце, бутафорне відчуття закоханості.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Love Mary

"Я завжди мріяла бути головною героїнею казки. І так склалося, що я написала її сама. Альбом "Казка про любов" — це 10 окремих історій про різне кохання: зраду, відчай, розбите серце, бутафорне відчуття закоханості. Це ті історії, які я проживала сама і транслювала їх через музику. Над альбомом ми працювали разом із хлопцями з гурту Molodi та Тарасом Каруном із гурту Karoon. Фокусною піснею альбому став трек "Казка про любов". В честь нього і названо цілий альбом. Тому що він відрізняється від інших за своїм змістом. У ньому я оспівую окриленість від кохання, піднесені відчуття, ейфорію, магічні відчуття. І в дуже контрастній формі, використовуючи свій ніжний вокал у поєднанні з ритмічним речитативом, що створює унікальний мікс. Також у альбом увійшли треки, які вже були відомі раніше: такі як "Чому", "Плач", "Правда", "Квіти". Фінальною точкою альбому є трек "Далі нема", де я співаю далі не буде, бо далі нема. Це фінальна точка, це крапка всім історіям, які я розповідала раніше і перехід у новий творчий етап", — розповіла Love Mary в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Phil It у дуеті з Love Mary випустив сингл "Думи".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.