ХАС видав перший альбом любовної лірики

ХАС видав перший альбом любовної лірики

ХАС видав перший альбом любовної лірики, що називається "Любов на любов". До EP увійшло 5 треків, створених упродовж останнього року. Разом із релізом на стрімінгових платформах, на YouTube було представлено кліп на пісню "Цілуй мене".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба ХАСа

"Сьогодні я до вас не з порожніми руками. І не просто із однією піснею. А з цілим міні альбомом. Цілим любовним міні альбомом вперше в житті. Мушу сказати, що туди увійшло 5 пісень, але для себе я виділив одну основну — "Цілуй мене", на яку ми з командою і відзняли відео роботу, не побоюся цього слова,  цілу короткометражку, яку ви можете вже подивитися на моєму YouTube-каналі. Я буду дуже радий почитати ваші відгуки, бо це дуже трагічна історія. Буду сильно тішитися, якщо ви виділите, грубо кажучи, 13 хвилин свого життя, і потратите їх на мою творчість. Послухайте альбом "Любов на любов". Мені здається, що це точно знайде якесь відлуння у ваших особистих історіях", — розповів ХАС в ефірі Радіо Промінь

Нагадаємо, у липні ХАС випустив сингл "Магніт".

Також читайте інтерв'ю ХАС і Схожа: Ми розуміли, що не можемо втратити шанс попрацювати один з одним.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.