MamaRika і Dovi видали трек про кохання на все життя

MamaRika і Dovi видали трек про кохання на все життя

MamaRika і Dovi видали спільний трек "Достатньо". Ним вони розповідають про сімейні цінності та про те, що кохання на все життя існує.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Нещодавно у нас із Dovi вийшла спільна робота під назвою "Достатньо". І ми дуже щасливі, що цей реліз відбувся. Адже він особливий, він про дуже важливі для нас цінності, про важливі речі, які в нас дуже відгукуються. В принципі, ця колаборація відбулася, тому що ми страшенно сімейні люди. І хотілося, власне, сказати, що кохання на все життя існує. Що бути поруч зі своєю половинкою — це найбільше щастя. Це важко пронести крізь роки щиру, вірну любов, але якщо багато працювати, якщо дійсно цінувати і плекати це почуття, то це абсолютно ймовірно. І власне про це і говориться в нашому треці "Достатньо". Дуже сподіваємося, що людям сподобається. Класно, коли ось так несподівано, спонтанно, в якийсь момент зі своїм хорошим другом ти просто береш і створюєш отаку, як на мене, дуже особливу пісню. Стосовно особисто моїх планів на майбутнє, то в мене багато всього, що я планую реалізувати найближчим часом. Це, як мінімум, концерти, про які ви зовсім скоро дізнаєтеся. А також, звичайно, це нова музика, яка постійно в роботі, постійно в процесі. Пробуємо якісь нові звучання, постійний пошук себе — це для мене нормально. І, звичайно, що головний наш план — це зараз пережити цю важку зиму, перемогти ворогів для того, щоби ми могли вже створювати пісні про перемогу", — розповіла MamaRika в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні MamaRika випустила пісню про незламність українців.

Також читайте інтерв'ю MamaRika: "Ми тримаємо мистецький фронт і створюємо культурні бази, які підтримують людей".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.