Tolo4nyi видав оду коханій людині

Tolo4nyi видав оду коханій людині

Tolo4nyi випустив пісню "Париж", вона була створена до початку широкомасштабної війни. Це ода коханій людині, задля якої ти можеш взяти усе своє життя, запакувати у одну валізу та втекти назустріч своїй новій долі. Трек  "Париж" увійде до його майбутнього альбому "Як у кіно", реліз якого має відбутися до кінця року.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Лілія Лилик, Радіо Промінь

"Пісня "Париж" була створена до початку війни на домашній студії в Києві. Це ода коханій людині, задля якої ти можеш взяти усе своє життя, запакувати в одну валізу та втекти назустріч своїй новій долі. Зараз для всіх нас Париж знаходиться вдома, в Україні, тому хочеться, щоб цю пісню сприймали саме за відчуття спонтанності та мрії, що колись ми обов'язково будемо вільними. Загалом ми готуємо ще три прем'єри до кінця року. Перша — це фінальний трек, з яким ми закриємо альбом "Як в кіно". Пісня буде називатися "Там, де ти". Далі в нас планується колаборація з молодим українським продюсером та спільний трек "Відчувай". А ближче до нового року ми опублікуємо новорічну пісню. Вона буде схожа на вальс сніжинок і буде називатися "Я знаю". Ми набрали кльовий темп по релізах, тож поки що на виступи у нас не залишається часу. Але ми встигли пограти для наших бійців в одному з київських реабілітаційних центрів", — розповів Tolo4nyi в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Tolo4nyi видав пісню про уявні стосунки.

Також читайте інтервʼю Женя Толочний (Tolo4nyi): "Дуже важливо повертатись до життя, у якому все як у кіно".

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.